Zdravotníctvo ako súčasť národného hospodárstva - Drábeková, Mária
Prepojenosť verejného sektora na národné hospodárstvo a zdravotníctva na verejný sektor, čo v konečnom dôsledku zamená prepojenosť zdravotníctva na národné hospodárstvo. Ekonomická podstata zdravotníckych služieb. Rastúca funkcia kvality pri zdravotníckych službách. Konvexná funkcia kvality pri zdravotníckych službách.