Osobitosti vzdelávacieho procesu v ekonomických vedách - Glavatskich, Maria
Definovanie efektivity vzdelávacieho procesu pomocou metodiky vyučovania. Potreba rozvíjania samostatného myslenia študentov a riešenia reálnych ekonomických situácií. Reforma tradičného vzdelávacieho procesu na inovačný a spojenie teórie s praxou. Organizačná reforma vysokoškolského systému v Ruskej federácii.