Vstup Ruska do WTO : priepasť alebo vzlet ? - Oleksik, Ivan
Rusko na ceste k WTO - postupné kroky. Ciele vstupu Ruska do WTO. Hlavné problémy podnikov spojené so vstupom. Následky vstupu do WTO pre jednotlivé odvetvia. Výhody a riziká spojené so vstupom Ruska do WTO.