Vývojové tendencie v oblasti priamych zahraničných investícií - Fliegová, Jana
Charakteristika priamych zahraničných investícií. Dynamika vývoja priamych zahraničných investícií. Prevaha tokov PZI medzi priemyselne vyspelými krajinami. Vývoj v oblasti prílevu a odlevu PZI v krajinách V4.