Odhad jednorázových euronákladov slovenských priemyselných podnikov - Izáková, Katarína
Kvantifikácia odhadovaných nákladov v súvislosti so zavedením eura na Slovensku v odvetví priemyslu podľa veľkostnej štruktúry podnikov, podľa jednotlivých krajov na Slovensku, na základe odhadovaného vývoja ich tržieb v roku 2007.