Vzájomné súvislosti ekonomickej slobody a ekonomického rastu - Dováľová, Gabriela, 1982-
Stručný prehľad teórií rastu. Ekonomická sloboda ako faktor ekonomického rastu. Index ekonomickej slobody. Index ekonomickej slobody pre Slovenskú republiku v roku 2007. Index ekonomickej slobody vo svete a v Európe.