Význam a budúcnosť konkurenčného spravodajstva ako jedného z nástrojov prežitia podnikateľských subjektov - Gašaj, Michal
Konkurenčné spravodajstvo - pojem, podstata tohto pojmu. Ciele konkurenčného spravodajstva. Záver príspevku je venovaný konkurenčnému spravodajstvu a jeho reálnej existencii na trhoch v Slovenskej republike.