Komunikácia a čerpanie európskych fondov - Szarková, Miroslava, 1951-
Kvalitná a správne načasovaná komunikácia aplikujúca účinné komunikačné nástroje tvorila základný predpoklad flexibilného čerpania štrukturálnych fondov Európskej únie, ktoré malo Slovensko k dispozícii v rámci tzv. skráteného programového obdobia v rokoch 2004 - 2006. Komunikácia a proces implementácie pomoci čerpania štrukturálnych fondov v programovom období 2007 - 2013.