Aktuální trendy vývoje trhu Business Intelligence - Sodomka, Petr
Vymedzenie pojmu Business Intelligence. Moderný manažérsky systém a jeho prínosy pre používateľov. Štandardný manažérsky systém a jeho problémy. Moderný manažérsky systém v podnikovej architektúre. Požiadavky na BI platformu a jej komponenty.