Vzťahy medzi dodávateľmi a obchodnými reťazcami na slovenskom trhu - Horňáková, Lucia, 1982-
Upriamenie pozornosti na oblasť vzťahov medzi dodávateľmi a obchodnými reťazcami na slovenskom vnútornom trhu. Vstup nadnárodných spoločností výrazne ovplyvnil podmienky a požiadavky na trhu v tejto oblasti. Objasnenie niektorých pojmov súvisiacich s touto oblasťou prostredníctvom zákona o neprimeraných podmienkach v obchodných vzťahoch.