Spoločenská zodpovednosť obchodu - Karasová, Katarína
Spoločenská, resp. sociálna zodpovednosť obchodu (SZO) dopĺňa funkcie obchodu. Jej iniciatívy v obchode sa prejavujú v oblasti ekonomickej, sociálnej i environmentálnej. Jednou z požiadaviek spotrebiteľa, v rámci ekonomickej oblasti, je i udržiavanie a zachovanie predajní v blízkosti bydliska spotrebiteľa (tzv. convenience store), a to najmä na vidieku. Aktivity obchodných podnikov v rámci SZO. SZO pri zásobovaní obyvateľstva. Budúcnosť SZO.