Česká republika jako zahraniční investor - Hřích, Jan
Bilancia Českej republiky v oblasti priamych zahraničných investícií (2000-2007). Cieľ českých investícií - Slovensko, Nizozemsko a Rusko. Vývoz priamych zahraničných investícií z ČR v podobe základného kapitálu podľa hlavných teritórií. Investície v zahraničí ako znak ukončenej ekonomickej transformácie.