Inflácia, čo s tebou? - Husár, Jaroslav
Analýza problému modelovania inflácie so zámerom, aby vývoj inflácie v čase nebol explozívny. Relácia kvantitatívnej teórie peňazí. Stabilita správania sa inflácie a jej modelová formulácia. Vzťah inflácie a očakávanej inflácie.