Modelovanie procesov aspekty reverznej logistiky - Brezina, Ivan, 1963-
Logistika dodávateľských reťazcov a spätných tokov. Charakteristika reverznej logistiky. Smernice EÚ týkajúce sa environmentálnej politiky. Zobrazenie procesu reverznej logistiky. Modelový prístup k reverznej logistike.