Výber investičného fondu ESPA metódou Promethee - Pekár, Juraj, 1972-
Metóda výberu investičného fondu a jeho aplikácii na podielové fondy pôsobiace v SR. Popis správcovskej spoločnosti a jej rozdelenie na fondy. Popis metódy použitej pri analýze uvedených fondov. Usporiadanie fondov.