Procesné riadenie spoločnosti a moderné nástroje na zefektívnenie procesov - Horváth, Jozef
Definícia procesného riadenia. Technológia Business Process Management (BPM). Vymedzenie BPM. Prínos implementácie BPM. Procesný dizajnér. Aplikačný dizajnér a IT vývojár. Uplatnenie BPM.