Úloha BPM v prostredí verejnej správy - Neczli, Rastislav
Procesné riadenie a procesne orientované modely. Základ procesného prístupu v prostredí štátnej správy. Subjekty zabezpečujúce a realizujúce štátnu moc a správu. Hlavné rozdiely medzi komerčnými a verejnými subjektami. Porovnanie sektorov, historické východiská. Nové metódy riadenia. New public management (NPM). Procesné riadenie (Business process management BPM). Dopad verejnej správy na BPM. Porovnanie tradičného riadenia a riadenia v zmysle NPM. eGovernment.