Komunikačné nástroje firmy na internete - Michalková, Lucia
Internet - najmladšie a zároveň najdynamickejšie médium. Atraktivita internetu ako efektívneho reklamného média. Internet umožňuje realizovať marketingové aktivity s vysokou mierou obojsmernej komunikácie medzi firmou a spotrebiteľom. Internet ako médium vhodné pre propagáciu firmy - výsledky prieskumu.