Úspešná premena stratégie na hmatateľný výsledok má päť krokov
Zásady úspešnej premeny stratégie na hmatateľný výsledok. Charakteristika uzavretej riadiacej slučky. Krok 1: tvoríme stratégiu. Krok 2: premena stratégie na ciele a opatrenia. Krok 3: implementácia cez konkrétne operácie. Krok 4: monitorovanie a učenie sa. Krok 5: testovanie a úpravy stratégie.