Rezervy ako uplatnenie zásady opatrnosti v právnej úprave účtovníctva v Slovenskej republike od 1.1.2007 - Ivančíková, Jana
Súčasná platná definícia rezerv. Rezervy vytvárané na základe opatrnosti, ktoré sú určené na prípadné riziká alebo straty. Zmena od 1.1.2007 v účtovaní rezerv na služby a na riziká alebo straty. Príklady tvorby a zúčtovania rezerv, ktoré boli vytvorené v roku 2006 a v roku 2007 boli zúčtované.