Podnik hľadá svoju ideálnu výkonnosť: Budujeme to správne napätie?
Základné protiklady tvoriace tri základné osi - napätia, ktoré musí dostať podnik pod kontrolu ak chce byť úspešný. Podnikový cyklus. Riešenie problému s napätím. Posilnenie spájajúceho článku.