Keď na trh príde nízkonákladový konkurent
Fungovanie nízkonákladového podnikania. Nízkonákladoví konkurenti. Diferenciácia produktov. Charakteristika dvojkoľajovej stratégie. Zmena pôvodnej stratégie.