Nové jednoduché účtovníctvo podnikateľov - Fabová, Zdenka
Právna úprava jednoduchého účtovníctva. Účtovné jednotky. Evidencia podľa zákona o dani z príjmov. Základné zásady vedenia JÚ. Deň uskutočnenia účtovného prípadu. Účtovná dokumentácia. Oprava účtovných dokladov. Uchovávanie a ochrana účtovnej dokumentácie. Pokuty. Účtovné knihy.