Zákon č, 5/2004 Z.z. zo 4. decembra 2003 o službách zamestnanosti ...
Zákon č. 5/2004 Z.z. ... v znení ďalších zákonov ... a zákona z 1. apríla 2008. Zákon upravuje právne vzťahy pri poskytovaní služieb zamestnanosti. Účastník právneho vzťahu. Služby zamestnanosti. Aktívne opatrenia na trhu práce. Podpora zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím. Povinnosti zamestnávateľa. Informačný systém. Kontrolná činnosť. Za úplným znením zákona nasleduje Dôvodová správa k novelizácii zákona o službách zamestnanosti.