Zákon č. 124/2006 Z.z. z 2. februára 2006 o bezpečnosti a ochrane zdraviua pri práci ...
Zákon č. 124/2006 Z.z. ... o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 309/2007 Z.z. a zákona z 1. apríla 2008. Povinnosti zamestnávateľa a práva a povinnosti zamestnancov. Transformácia technickej inšpekcie. Za úplným znením zákona nasleduje Dôvodová správa k tejto novelizácii.