Finančné nástroje z pohľadu IAS / IFRS - Žišková, Petra
Podstata štandardu IFRS 7. Dôležitosť a význam finančných nástrojov pre účtovnú jednotku. Povaha a rozsah rizík spojených s finančnými nástrojmi a spôsob, akým účtovná jednotka tieto rizika riadi.