Zákon č. 656/2004 Z.z. z 26. októbra 2004 o energetike ...
Zákon č. 656/2004 Z.z. o energetike a o zmene niektorých zákonov v znení ďalších zákonov ... a zákonov č. 68/2008 Z.z. a č. 112/2008 Z.z. Za znením zákona nasleduje Dôvodová správa k novelizácii tohto zákona.