Daňová politika a daňové reformy - Burák, Emil
Daňová politika. Priateľské zdaňovanie. Daňová kvóta - daňový mix. Priame alebo nepriame zdaňovanie. Pozitíva nepriameho zdanenia. Negatíva nepriameho zdanenie. Reformy daní v trhových ekonomikách. Daňové reformy v tranzitívnych ekonomikách. Daňová mondializácia Slovenska. Daňový dumping a daňová suverenita.