Trestnoprávna ochrana trhovej ekonomiky - Klátik, Jaroslav
Neoprávnené obchodovanie s devízovými hodnotami a poskytovanie devízových služieb. Nepovolená výroba liehu. Porušovanie predpisov o obehu tovaru v styku s cudzinou. Porušovanie predpisov o nakladaní s kontrolovaným tovarom a technológiami. Ohrozenie devízového hospodárstva.