Proexportní politika v kontextu národních zájmů České republiky a jejích členství v Evropské unii - Malý, Jiří
Exportná stratégia Českej republiky, proexportné opatrenia, inštitúcie, prioritné krajiny. Pohľad na zahraničný obchod Českej republiky. Priame zahraničné investície do Českej republiky. Bilancia zahraničného obchodu členov EÚ-27 s krajinami mimo EÚ-27.