Výzkumné a inovační politiky založené na dohánění vyspělých zemí - Mráček, Karel
Catching-up ako prístup k tvorbe národných výskumných a inovačných politík. Používané indikátory hodnotenia výskumu, vývoja a inovácií v medzinárodnom porovnaní. Politiky na podporu výskumu a vývoja v podnikateľskej sfére. Silné a slabé stránky využitia daňových úľav na podporu výskumu a vývoja.