Učíci se organizace v systému celoživotního vzdělávání - Šigut, Zdeněk
Vývoj konceptu učiacej sa organizácie. Popis piatich disciplín učiacej sa organizácie. Jedenásť charakteristík učiacej sa organizácie EÚ. Prechod firmy k učiacej sa organizácii. Vzdelávanie a výcvik v tejto organizácii.