Podnikové vzdelávanie: príležitosť a ohrozenie učenlivej organizácie - Burger, Ivan
Učenlivá organizácia a vzdelávanie. Model vzdelávacieho projektu. Kauzálny model vzdelávania. Stanovenie požadovanej úrovne výkonnosti. Práca v cieľovej skupine. Rozdiely medzi požiadavkami a realitou. Podpora u nadriadených. Získavanie pre vzdelávanie aj účastníkov. Vyhodnocovanie úspešnosti vzdelávania.