Finančné riziká a ich odraz v účtovníctve bánk - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Špecifické bankové riziká. Riziko straty likvidity. Úverové riziko. Trhové riziká. Zobrazenie finančných rizík v účtovníctve bánk. Uplatnenie medzinárodného štandardu IFRS 7- Finančné nástroje: zverejňovanie.