Kvantifikácia regionálnej matice spoločenského účtovníctva za SR - Macák, Michal
Kvantifikácia regionálnej SAM na báze dát za rok 2000. Použitie modulu Solver z programového balíka MS Excel. Regionálne matice spoločenského účtovníctva ako zdroje informácií o tokoch v rámci hospodárstva, ktoré odhaľujú rozdiely medzi regiónmi. Užitočný nástroj analýzy a regionálneho plánovania.