Microsoft Visual Studio Team System a jeho využitie pre tvorbu distribuovaných systémov - Pavlov, Ilian
Visual Studio Team System - integrovaná vývojová platforma pre tvorbu vysoko kvalitných aplikácií. Team System pre softvérových architektov a Distributed Systems Designers. Logical Datacenter Designer. Application Designer. System Designer. Deployment Designer.