Stručný pohľad na problémy malého a stredného podnikania na Ukrajina - Pacek, Peter
Súčasný stav podnikateľského prostredia na Ukrajine. Zastúpenie súkromných podnikov v národnom hospodárstve podľa odvetvia. Problémy rozvoja malého a stredného podnikania na Ukrajine. Ekonomická sloboda Ukrajiny. Náklady na registráciu podniku. Zdroj počiatočných financií podniku. Štátna podpora malého a stredného podnikania na Ukrajine. Smerovanie ozdravenia malého a stredného podnikania.