Komunálna politika na Slovensku - Hrašková, Dagmar
Postavenie a význam komunálnej politiky. Faktory ovplyvňujúce komunálnu politiku. Funkcie a kompetencie miestnych samospráv. Ciele a nástroje komunálnej politiky. Finančné nástroje, infraštruktúrne nástroje, informačné nástroje. Nedostatky komunálnej politiky.