Rozvoj naráža na infraštruktúru a ceny - Závodný, Peter
Zaostávanie intermodálnej dopravy za rozvojom hospodárstva na Slovensku. Programy podpory rozvoja intermodálnej dopravy. Dopyt a ceny. Rezervy v infraštruktúre. Kvalita infraštruktúry podmienená investíciami.