Špecifické aspekty stratégií medzinárodného marketingu firiem ako súčasť budovania ich corporate identity vo firmách pôsobiacich na slovenskom trhu - Zorkóciová, Otília, 1954-
Skúmanie nevyhnutnosti zmien prístupov v marketingových stratégiách podnikateľských subjektov v SR, ktoré sa pre ne vytvorili vstupom SR do EÚ, kedy čoraz silnejšia konkurencia vedie firmy k hľadaniu možností, ako podporiť svoje úspešné pôsobenie na danom trhu a ako získať pozitívny ohlas verejnosti. Budovanie vlastnej firemnej identity.