Interoperabilita v v informačních systémech - Buřita, Ladislav
Interoperabilita ako schopnosť interakcie medzi organizáciami a ich informačnými systémami. Požiadavky a doporučenia k dosiahnutiu interoperability. European Interoperability Framework. Aspekty dosiahnutia interoperability.