Marketing a vztahy - Toman, Miloš
Poradenstvo a školenia v oblasti marketingu, manažmentu a komunikácie. Skúsenosť verzus osobné doporučenia. Faktory, ktoré ovplyvňujú skúsenosť zákazníkov. Úprimnosť a biznis.