Zmena právnej formy spoločnosti - Jaroš, Michal
Problematika skutočnosti, že právna forma spoločnosti nie je fixná a nemenná, ale sa dá podľa potreby flexibilne zmeniť. Zmena právnej formy podľa Obchodného zákonníka. Právna úprava transformácie štátnych organizácií. Účtovné hľadiská zmeny právnej formy spoločnosti. Špecifiká účtovania v príspevkových organizáciách a v akciových spoločnostiach. Transformácia Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb na akciovú spoločnosť. Dôsledky transformácie.