Komunikácii sa treba učiť - Dzurová, Mária
Firemná komunikácia ako súčasť marketingovej komunikácie a silný marketingový nástroj. Zásady firemnej komunikácie - obojstrannosť komunikácie, vyváženosť a etickosť. Výmena informácií ako nevyhnutný predpoklad fungovania firmy na trhu. Aktívna účasť pracovníkov na riadení firmy. Firemný časopis - obohatenie internej komunikácie. Aktivity vo firemnej komunikácii.