Úprava kategorizácie ubytovacích zariadení - Kramárová, Zlatica
Potreba vypracovania novej vyhlášky vyplynula predovšetkým z požiadaviek zástupcov profesijných zväzov, ktorí poukazovali na to, že predpis je platný už dlhší čas, zatiaľ čo sa menia požiadavky na celkové správanie spotrebiteľov, účastníkov cestovného ruchu. Informácia o obsahu návrhu predloženej vyhlášky.