Logistika profesionální armády ve 2. etapě reformy - Hajna, Petr
Hlavné úlohy logistiky armády Českej republiky v roku 2007. Úlohy v oblasti vojenskej dopravy, výstrojnej služby, v oblasti zabezpečovania proviantu a v oblasti zabezpečovania armády pohonými hmotami. Hlavné úlohy logistiky armády Českej republiky v roku 2008. Pokračovanie v procese budovania profesionálnej logistiky v rámci reformy ozbrojených síl v ČR.