Aktuální výzvy v oblasti kvality - nová generace příležitostí - Watson, H. Gregory
Popis niekoľkých výziev, ktorým sa v oblasti kvality čelí a príležitosti, ktoré nám každá z týchto výziev ponúka. Súčasní zákazníci. Uvedenie produktu na trh v pravý čas. Nanotechnológie. Multikulturálna rôznorodosť. Integrované podnikové systémy. Skrytá konkurencia a riziko.