Štandardizácia kvality v praxi - Kormanec, Peter
Štandardizovanie kvality v podniku. Kladenie dôrazu na simultánnosť kvality s návrhom produktu a jeho výrobou. Vplyv štandardizácie na vývoj kvality. Štandardizácia ako systémová práca. Fungovanie štandardizácie.