Odhad Cobbovej-Douglasovej produkčnej funkcie pre poľnohospodárske farmy - Uhrinčaťová, Eva
Aplikácia ekonometrických techník na modelovanie ekonomických procesov. Prezentovaná technika regresného modelu pre odhad Cobbovej-Douglasovej produkčnej funkcie pre poľnohospodárske farmy predstavuje spojenie medzi mikroekonómiou a makroekonómiou, štatistikou a znalosťou ekonometrických postupov.