Common Agricultural Policy - supporting Lisbon strategy ? - Fekete, Pavol
Predstavenie hodnotenia výsledkov v polčase splnenia Lisabonskej stratégie vo vybranej oblasti - Spoločná poľnohospodárska politika. Špeciálna pozornosť sa venuje novej politike rozvoja vidieka, v rámci ktorej priority Spoločenstva vyjadrené vo forme strategických smerníc Európskej komisie tvoria východisko pre tvorbu národných stratégií a programov pre rozvoj vidieka.